INFORMATION

her kan du finde svar på spørgsmål omkring projektet Aktive Størrelser

HVEM HENVENDER TILBUDDET SIG TIL?

Tilbuddet er til familier med overvægtige børn og unge i alderen 10-14 år. Som deltagere i projektet skal I have lyst til at indgå i et fællesskab med andre familier fra lokalområdet, som kender til de samme overvægtsproblemer som jer. Herved kan I kan støtte og motivere hinanden til at leve en hverdag med spændende sund mad og sjove måder at bevæge sig på.

 

Ligeledes skal I være indstillet på at gennemføre hele projektperioden, både de 12 uger med sjove aktiviteter hver dag, og den efterfølgende 1 ½ år med opfølgning.

girls-946288_1920
fruit-933674

HVAD FÅR DU OG DIN FAMILIE UD AF AT VÆRE MED?

De familier som deltager i dette tilbud får inspiration til, hvordan de kan gøre deres hverdag både sundere og sjovere. Derudover vil de indgå i et stærkt netværk med andre familier, som kender til de samme problemstillinger som du selv.

 

En gang om ugen kommer alles familier på besøg, så I sammen kan opleve og overføre de nye sunde vaner til jeres families hverdag.

 

Efter de 12 uger mødes alle familier til månedlige opfølgninger med sjove aktiviteter, samtaler, madlavning og hyggeligt samvær. Derudover mødes familierne selv i mindre netværk til fælles mad og aktivitet.

HVOR OG HVORNÅR

Forløbet starter mandag d. 05.09.2016 kl 8.30 på Herrested Skole.

 

Skolen er placeret således at, der er mulighed for cykelture, vandreture og leg omkring skolen og kun 12 km fra vandet.

Ved siden af skolen er der et stort køkken i et forsamlingshus, hvor alle får lov til at komme med i køkkenet.